SCALABLES kent het online spel

E-commerce is een spectrum van duizenden verschillende facetten, die allemaal met elkaar in verbinding staan, en continue veranderen. SCALABLES kent die facetten, pakt ze beet, slaat ze plat en zorgt voor de logische verbinding. Daarmee creëeren we synergie tussen alle verschillende onderdelen; processen, data, marketing, development, product en klant, wat meetbaar, controleerbaar, agile en dus schaalbaar maakt; het eerste component van waardevermeerdering

Management, Strategy & Digital Innovation

Grip op e-commerce is voor veel bedrijven een ongrijpbaar iets. E-commerce wordt op hoofdlijnen begrepen, en op basis van onderbuikgevoel en wat ‘afkijken’ bij een ander, komen bedrijven vaak een heel eind. Maar hoe mooi zou het zijn als je zélf exact weet waar je het over hebt en volledige controle hebt?

Digital Transformation

SCALABLES transformeert traditionele organisaties tot digitale vooroplopers die e-commerce ademen, weten wat ze doen en in staat worden gesteld de markt te veroveren.

Venture Design

Consumentenbehoefte en markt veranderen in een steeds hoger tempo. Vanuit data en ondernemend gogme bedenkt SCALABLES nieuwe strategieën, ventures en/of producten.

Partner Management

SCALABLES haalt meer uit partners door kennis onderbouwde aansturing. Ook voor partners fijn, omdat ze met SCALABLES iemand in de organisatie hebben die beweging faciliteert.

Selectie & Training personeel

Voor een agile organisatie heb je kennis en slagkracht nodig. Wanneer je minder afhankelijk bent van derden, kan je immers sneller en beter schakelen. SCALABLES selecteert en traint personeel, en zorgt voor agility.

Supply Chain & Orderflow

Investeren in een stroef lopende molen is zonde, dus zorgt SCALABLES voor een goed geoliede machine. We voeren de motor van organisaties op en zorgen dat ze meer pk’s leveren, terwijl daar minder brandstof voor nodig is.

We zorgen voor eenvoud, meetbaarheid en schaalbaarheid binnen processen. Dat maakt minder ‘mens-afhankelijk’, meer agile, flexibel en zorgt ervoor dat organisaties x2, x10 of x100 kunnen.

Order Management

Door optimalisatie van de orderflow realiseren we meer efficiëntie en een hogere productiviteit, tegen lagere verzend- en verpakkingskosten. Tevens maakt SCALABLES processen schaalbaar en verbetert het de klantbeleving. Dat zorgt voor meer engagement, retentie en een hogere customer lifetime value.

Warehouse Management

SCALABLES geeft inzicht in de status en data van orders en logistieke prestaties, realiseert meer efficiency door slimme looproutes en pickprocessen, en weet alles over hardware, robotisering en automatisering.

Retour Management

SCALABLES automatiseert retourprocessen en zorgt voor meetbaarheid qua data. We voorkomen dat 80% van retouren wordt veroorzaakt door 20% van het assortiment, en met death stock blijven zitten.

Omnichannel optimalisatie

We faciliteren uitgekiende en naadloze verbinding tussen verschillende voorraad- en verkooplocaties, gecombineerd met EDI-koppelingen om producten eerder online te krijgen en insights die wél real-time en up-to-date zijn.

Development & Tech

E-commerce is een moeras aan oplossingen, integraties, platformen, systemen, apps, koppelingen en meer. SCALABLES zorgt voor synergie hiertussen en fungeert als projectmanager die op een overzichtelijke, pragmatische en te begrijpen manier zorgt voor digitale transformatie en innovatie bij organisaties.

Platform(keuze) & Migraties

SCALABLES weet wat de voor- en nadelen zijn van specifieke open source, maatwerk of SaaS-platformen, en welk platform het beste bij de business past. Tevens managen we migraties van platformen en systemen.

Development

SCALABLES zorgt als projectmanager voor heldere architectuur, de vertaalslag tussen development en commercie en bewaakt op een pragmatische wijze digitale transformatie binnen de organisatie, en de kosten ervan.

Customer Support

Door het implementeren van de juiste tech en automatisering, creëren we data en inzicht in prestaties, wat leidt tot een betere klantervaring, meer sales in plaats van brandjes blussen, agility en een hogere retentie en customer lifetime value.

ERP

Wanneer een ERP-systeem in gebruik is, fungeert SCALABLES als projectmanager die ERP-data correct in de webshop krijgt (en vice versa). Is er nog geen ERP in gebruik, dan zorgen we ervoor dat de ERP-inrichting vanuit de e-commerce gedachte gevoed wordt.

Datakoppelingen

SCALABLES maakt minder ‘mens-afhankelijk’, zorgt voor een hogere productiviteit en draagt bij aan schaalbaarheid met juist werkende koppelingen, waar we de architectuur en begeleiding voor realiseren.

Data, Marketing & CRO

SCALABLES gaat niet af op onderbuikgevoel, maar acteert aan de hand van data, feiten en ondernemend gogme. We maken data inzichtelijk en bruikbaar, leggen groeipotentieel bloot, voorspellen kansen, creëren synergie tussen de verschillende kanalen en sturen marketing(partners) aan. Dat zorgt voor grip, regie en controle over marketing en partners.

Met het creëren van synergie tussen data, inzichten, CRO-performance en de juiste marketingkanalen, zorgt SCALABLES voor een hogere retentie en flínke groei. Tegen lagere kosten. Ofwel, een hogere ROAS en ROI.

Data Intelligence

Data is key. Alleen als je weet wat, waarom en hoe de klant koopt, overleef je. SCALABLES weet hoe je de juiste data verzamelt, maar bovenal hoe die data inzichtelijk en bruikbaar wordt.

Performance marketing (SEA/Shopping/Social)

SCALABLES produceert uit data en goed onderbouwde kennis strategische plannen waarmee marketeers meer uit paid performance advertising halen. Daarnaast slaan we bruggen tussen marketeers en organisaties, zorgen we voor de juiste aansturing, bewaken we ad spend budget en realiseren we een hogere return (ROAS).

Marketing automation

SCALABLES zorgt voor segmentatie van klanten, personalisatie en automatisering van de customer journey. Daarmee besparen we tijd en geld, zorgen we voor een betere klantervaring en hogere conversie, en halen we versneld verkoopdoelen (tegen lagere kosten).

Social Media Advertising & Management

Creëer een meer loyale klanten database door sterke, betekenisvolle en consistente content. SCALABLES verhoogt brand equity met uitgekiende content strategieën.

Loyalty & Engagement

Een bestaande klant wat verkopen is gemakkelijker (en kost minder) dan het werven van een nieuwe klant. Door de uitrol en inzet van de juiste strategie zorgt SCALABLES voor meer loyalty, engagement, retentie en dus een lagere cost per sale.

SEO & Linkbuilding

SEO bestaat niet uit lukraak wat externe links verzamelen en het produceren van wat content. Er bestaan geen quick fixes en de fixes die worden aangeboden, kunnen averechts uitpakken. SCALABLES weet hoe het werkt, en investeert in site architecture, page experience, laadsnelheid, mobile optimization en kwalitatieve content en links.

CRO & UX Design

Het binnenhalen van meer verkeer en bezoekers is peanuts. Het voldoen aan verwachtingen, het laten landen in de juiste omgeving en het vervolgens laten converteren, is een tweede. SCALABLES weet hoe CRO werkt, hoe je automatiseert en personaliseert, en dus conversie en User Experience optimaliseert.

Brand Strategy

Hoe sterker ons merk, hoe lager de cost per sale, hoe hoger de customer lifetime value en hoe hoger de waarde. SCALABLES focust op brand awereness en brand equity.

En meer…

Marketing is meer dan de focuspunten zoals hierboven omschreven. SCALABLES creëert synergie tussen álle verschillende marketingkanalen, development, mens en product. Ook op het vlak van…

  • Customer journeys inrichten/optimaliseren
  • Versterken customer lifetime value
  • Video marketing
  • Marketplaces
  • Content Strategy
  • E-mail marketing
  • Persuasion marketing
  • AI services
  • Internationalisatie
  • En nog meer…

Lees hier meer over onze aanpak. Meer weten Over Ons? Klik hier

Sounds good, right? Neem contact op: