Méér dan full-service e-commerce

E-commerce is een spectrum van duizenden verschillende facetten, die allemaal met elkaar in verbinding staan, en continue veranderen. Wij pakken die facetten beet, slaan ze plat en zorgen voor de logische verbinding. We creëren synergie tussen marketing, development, processen, mens en product. Daarmee maken we e-commerce behapbaar, controleerbaar en dus schaalbaar. Want schaalbaarheid is de basis van groei, en groei is wat we realiseren…

Management, Strategy & Digital Innovation

Grip op e-commerce is voor veel organisaties een ongrijpbaar iets. E-commerce wordt op hoofdlijnen begrepen, en op basis van onderbuikgevoel en wat ‘afkijken’ bij een ander, komen bedrijven vaak een heel eind. Organisaties die zichzelf serieus nemen zorgen er echter voor dat ze de kennis in huis halen. Want alleen als je exact weet waar je het over hebt, kan je van een ‘gokje’ een zekerheid maken…

SCALABLES brengt die kennis bij organisaties in, en vormt ze tot digitale pioniers. Vooroplopers die de regie en controle over hun e-commerce keten hebben, en snappen hoe kansen werkelijkheid gemaakt kunnen worden.

Experience Transformation

We transformeren organisaties naar digitale vooroplopers, die meer uit hun kansen halen en hun klanten achterover doen slaan met een top belevenis.

Venture Design

Consumentenbehoefte verandert in een steeds hoger tempo. Vanuit data en ondernemend gogme adviseert SCALABLES over strategie en nieuwe ventures en/of producten.

Partner Management

We halen meer uit partners door vanuit kennis onderbouwde aansturing. Ook voor partners fijn, omdat ze met SCALABLES iemand intern in de organisatie hebben die beweging faciliteert.

Selectie & Training personeel

Voor een agile organisatie heb je kennis en slagkracht nodig. Wanneer je minder afhankelijk bent van derden, kan je immers sneller en beter schakelen. SCALABLES helpt organisaties met selectie en training, en zorgt voor agility.

Supply Chain & orderflow

Investeren in een stroef lopende molen is zonde, dus zorgt SCALABLES voor een goed geoliede machine. We voeren de motor van organisaties op en zorgen dat ze meer pk’s leveren, terwijl daar minder brandstof voor nodig is.

We zorgen voor eenvoud, meetbaarheid en schaalbaarheid binnen processen. Dat maakt minder ‘mens-afhankelijk’, meer agile, flexibel en zorgt ervoor dat organisaties x2, x10 of x100 kunnen.

Order Management

Door optimalisatie van de orderflow realiseren we meer efficiëntie en een hogere productiviteit, tegen lagere verzend- en verpakkingskosten. Tevens maken we processen schaalbaar en verbeteren we de klantbeleving. Dat zorgt voor meer engagement, retentie en een hogere customer lifetime value.

Warehouse Management

SCALABLES geeft inzicht in de status en data van orders en logistieke prestaties, realiseert meer efficiency door slimme looproutes en pickprocessen, en adviseert organisaties over hardware, robotisering en automatisering.

Retour Management

SCALABLES automatiseert retourprocessen en zorgt voor meetbaarheid qua data. Voorkom dat 80% van je retouren veroorzaakt worden door 20% van je assortiment, en voorkom dat je met lastig te verkopen stock blijft zitten.

Omnichannel optimalisatie

We faciliteren uitgekiende en naadloze verbinding tussen verschillende voorraadlocaties, gecombineerd met EDI-koppelingen om producten eerder online te krijgen en insights die wél real-time en up-to-date zijn.

Development & Tech

E-commerce is een moeras aan oplossingen, integraties, platformen, systemen, apps, koppelingen en meer. SCALABLES zorgt voor synergie hiertussen en fungeert als projectmanager die op een overzichtelijke, pragmatische en te begrijpen manier zorgt voor digitale transformatie en innovatie bij organisaties.

Platform(keuze) & Migraties

SCALABLES maakt inzichtelijk wat de voor- en nadelen zijn van specifieke open source, maatwerk of SaaS-platformen, en adviseert welk platform het beste bij jouw business past. Tevens begeleiden we migraties tussen platformen en systemen.

Development

SCALABLES zorgt als projectmanager voor heldere architectuur, de vertaalslag tussen development en commercie en bewaakt op een pragmatische wijze digitale transformatie binnen jouw organisatie.

Customer Support

Door het implementeren van de juiste tech en automatisering, creëren we data en inzicht in prestaties, wat leidt tot een betere klantervaring en meer sales in plaats van brandjes blussen.

ERP

Wanneer je gebruik maakt van een ERP-systeem, fungeren we als projectmanager die ERP-data correct in je webshop krijgt (en vice versa). Maak je nog geen gebruik van een ERP-oplossing, dan zorgt onze kennis ervoor dat je ERP-inrichting vanuit de e-commerce gedachte gevoed wordt.

Datakoppelingen

Maak je organisatie minder ‘mens-afhankelijk’ en zorg voor een hogere productiviteit met juist werkende datakoppelingen. SCALABLES is ervaren in architectuur en begeleiden in de realisatie ervan.

Data, Marketing & CRO

SCALABLES gaat niet af op onderbuikgevoel, maar acteert aan de hand van data, feiten en ondernemend gogme. We maken data inzichtelijk en bruikbaar, leggen groeipotentieel bloot, voorspellen kansen, creëren synergie tussen de verschillende kanalen en sturen marketing(partners) aan. Dat zorgt voor grip, regie en controle over marketing en partners.

Met het creëren van synergie tussen data, inzichten, CRO-performance en de juiste marketingkanalen, zorgt SCALABLES voor een hogere retentie en flínke groei. Tegen lagere kosten. Ofwel, een hogere ROAS en ROI.

Data Intelligence

Data is key. Alleen als je weet wat, waarom en hoe de klant koopt, overleef je. SCALABLES laat zien hoe organisaties juiste data verzamelen, maar bovenal hoe die data inzichtelijk en bruikbaar wordt.

Performance marketing (SEA/Shopping/Social)

SCALABLES produceert uit data en goed onderbouwde kennis strategische plannen waarmee marketeers meer uit paid performance advertising halen. Daarnaast slaan we bruggen tussen marketeers en organisaties, zorgen we voor de juiste aansturing, bewaken we ad spend budget en realiseren we een hogere return (ROAS).

Marketing automation

Zorg voor segmentatie van klanten, personalisatie en automatisering van je customer journey. SCALABLES helpt organisaties tijd en geld besparen, zorgt voor een betere klantervaring en conversie, en helpt organisaties versneld hun verkoopdoelen te behalen (tegen lagere kosten).

Social Media Advertising & Management

Creëer een meer loyale klanten database door sterke, betekenisvolle en consistente content. SCALABLES helpt door uitgekiende content strategie impactvolle relaties opbouwen en verhoogt brand equity.

Loyalty & Engagement

Een bestaande klant wat verkopen is gemakkelijker (en kost minder) dan het werven van een nieuwe klant. Door de uitrol en inzet van de juiste strategie helpen we loyalty, engagement, retentie en dus een lagere cost per sale te bewerkstelligen.

SEO & Linkbuilding

SEO bestaat niet uit lukraak wat externe links verzamelen en het produceren van wat content. Google is een stuk slimmer dan wie dan ook, en er bestaat geen ‘quick fix’ of geheime tactiek. Investeer in site architecture, page experience, laadsnelheid, mobile optimization en kwalitatieve content en links.

CRO & UX Design

Het binnenhalen van meer verkeer en bezoekers is peanuts. Het voldoen aan verwachtingen, het laten landen in de juiste omgeving en het vervolgens laten converteren, is een tweede. SCALABLES optimaliseert, automatiseert en personaliseert, verhoogt daarmee conversie en zorgt voor de ultieme User Experience die bijdraagt aan sales, retentie en engagement.

Brand Strategy

We helpen bij het creëren van brand awareness en brand equity. Hoe sterker je merk, hoe lager de cost per sale, en hoe hoger de customer lifetime value. Alles valt en staat met hoe een bedrijf zich (online) positioneert.

En meer…

Marketing is meer dan de focuspunten zoals hierboven omschreven. SCALABLES helpt organisaties synergie te creëren tussen álle verschillende marketingkanalen, development, mens en product. Ook op het vlak van…

  • Customer journeys inrichten/optimaliseren
  • Versterken customer lifetime value
  • Video marketing
  • Marketplaces
  • Content Strategy
  • E-mail marketing
  • Persuasion marketing’
  • AI services
  • Internationalisatie
  • En nog meer…

Heb je liever dat we (alleen) een Audit & Performance Scan doen? Of wil je iemand van SCALABLES voor een X aantal maanden over de vloer hebben?

Sounds good, right? Neem contact op: