Hallo.

Wij maken online bedrijven schaalbaar!

Ze worstelen met een wirwar aan integraties, oplossingen, systemen en partners, en zijn hier (te) afhankelijk van. Ook hebben ze geen idee wat beter kan en hoe ze meer uit hun business kunnen halen.

Door hun onwetendheid zijn ze de regie over hun e-commerce kwijt. Dat maakt ze log, onzeker en besluiteloos.

Hetgeen ervoor zorgt dat ze kansen laten liggen. Kansen die ook jíj nu niet kan benutten.

En dat gaat ons aan het ondernemend hart. Tijd om hier iets aan te doen!

Wij laten online bedrijven een veel hoger toerental draaien.

Door het inbrengen van onze kennis en expertise op het gebied van e-commerce, maken we een eind aan de stroefheid en geven we online bedrijven de regie over hun e-commerce terug. We maken online bedrijven vanuit het fundament schaalbaar, stomen ze klaar voor groei en laten ze – samen met jou – harder groeien!

Wat we doen

Vanuit het fundament schaalbaar maken

Investeren in een stroef lopende molen is zonde, dus zorgen we eerst voor een goed geoliede machine. We verbeteren de organisatiestructuur, zetten de juiste mensen op de juiste plek, managen een eventuele re-platforming, koppelen de juiste partijen aan elkaar, zetten een strategie uit, en optimaliseren de supply chain, processen en workflows. Ofwel, we zorgen ervoor dat online bedrijven – en jij dus ook – méér gas kunnen geven!

Kennis en know-how inbrengen

Zie ons als pro-actieve vennoot van de klant, zonder dat we een stuk van hun pizza willen bezitten. We brengen onze e-commerce expertise in en fungeren als vraagbaak, rots in de branding en navigator op e-commerce gebied. We zijn de objectieve raadgever met know-how die onzekerheden wegneemt, met concrete plannen komt en besluitvorming pusht.

ROI en bedrijfswaardering verhogen

Wij halen de rem eraf. We zorgen dat het proces bij onze klanten dusdanig wordt geoptimaliseerd, dat het niet uitmaakt of er 10, 1.000 of 100.000 bestellingen per dag verwerkt moeten worden. Want iets wat elastisch is, heeft rek. En iets met rek, heeft groeipotentie, en is geld waard.

What’s in it for you?

1

We maken jouw klanten schaalbaar waardoor ze harder kunnen groeien. En jij groeit daarom óók mee. We maken klanten zekerder en zorgen voor actieve besluitvorming. Dit zorgt ervoor dat jij jouw dienst er ook gemakkelijker doorheen krijgt.

2

Je creëert onderscheidend vermogen en goodwill. Omdat je met ons een bredere dienstverlening biedt en pro-actief stuurt op verbetering bij jouw klant.

3

We maken jouw werk gemakkelijker. Omdat wij assisteren bij de implementatie en de communicatie verzorgen (en wij praten op hetzelfde kennisniveau).

4

Het is een ‘Two-Way-Partnership’. Ook wij dragen leads en revenue aan.

5

Je wordt er financieel beter van.

Sounds good, right?