Meer bezoekers en omzet generen is een eitje…

…maar met meer bezoekers en omzet alleen ben je er niet. E-commerce anno vandaag (en morgen) is synergie en balans creëren tussen alle verschillende processen, oplossingen, systemen, koppelingen, partners, producten en mensen. Want alleen met die synergie word je schaalbaar en kan je groeien

Road to Growth

Scalables

Van inzicht naar prestatie

SCALABLES kent de slimste weg naar Rome, van voor tot eind. Voor ons begint die reis met het volledig leren kennen van jouw business, het definiëren van kansen en het optimaliseren van de ‘motor’. Vervolgens geven we gas. Is een organisatie reeds goed op weg, dan beginnen we onze reis vanaf een ander punt. Ons Road to Growth model kan van voor tot eind bereden worden, maar is ook zo flexibel opgezet dat alle onderdelen ook in losse of andere volgorde kunnen worden aangepakt.

1. Audit

SCALABLES gaat alleen goed beslagen ten ijs. We analyseren eerst processen, systemen, partners, marketing performance en markt. Ook kijken we wie er in een organisatie werkt en welke competenties al aanwezig zijn. Valkuilen worden blootgelegd en kansen worden geformuleerd.

2. KPI’s bepalen

Aan de hand van ons onderzoek definiëren we kansen. Ons ‘rapport’ gooien we vervolgens niet zomaar over de schutting. We gaan er vanaf hier ook actief mee aan de slag. Samen met onze opdrachtgever bepalen we realistische KPI-doelstellingen en een concreet projectplan ten behoeve van het bewerkstelligen van die doelen.

Quick wins en low hanging fruit pakken we gelijktijdig mee…

3. Digitaal transformeren

E-commerce kansen kunnen alleen benut worden wanneer de rest van organisatie volledig meewerkt, en iedereen zijn schouders eronder zet. SCALABLES transformeert traditionele organisaties naar digitale vooroplopers die e-commerce ademen en klaar zijn voor de toekomst.

4. Optimaliseren & Funderen

Wolkenkrabbers worden alleen op goed en stevig zand gebouwd, dus zorgen we voor een solide fundament. We creëren synergie, structuur en meetbaarheid. Samen met meer efficiency en een hogere productiviteit zorgt dit voor schaalbaarheid. Na afronding van dit proces kan een organisatie – zonder te piepen of kraken – vooruit; x2, x10 of x100.

5. Groeien

Met een solide basis, een strak plan, de juiste mensen, schaalbare processen, kennis, netwerk én data, sturen we het schip de Grote Oceaan op en geven we gas. Flínk gas.

Met een uitstekende CRO-basis en state-of-the-art marketing strategie, bewerkstelligt SCALABLES groei. Groei met een hogere efficiëntie en hogere productiviteit. Voorspelbare groei onderbouwd met kennis, data, de juiste interpretatie van die data en fris ondernemend gogme.

Groei met een hogere Return on Ad Spend en dus een hogere ROI. Een schaalbaar geheel die leidt tot ons einddoel: het verhogen van de bedrijfswaardering van onze klanten.

6. Sparren & Bijsturen

Het e-commerce landschap verandert continue. De concurrentie innoveert óók, en een kans vandaag, kan morgen een valkuil zijn. SCALABLES fungeert als actieve ‘medevennoot’ wiens expertise-level altijd op peil blijft. We blijven die mentor, vraagbaak, rots in de branding en navigator voor al je e-commerce vraagstukken…

Thijs van Weerderburg, bouwde 1.500+ webshops met Shopmonkey
Thijs Roosendaal, ex Partner Manager Google

Geloof jij in onze aanpak? Neem contact op!