(Development) Project Manager/Directeur nodig?

SCALABLES biedt een directe oplossing (vanaf €3.00o p/m)

…We zien dat opdrachtgevers vaak onvoldoende in staat zijn om developmenttrajecten te kunnen beoordelen en te weinig expertise hebben om ontwikkeling te kunnen managen.

Het lukt hen vaak niet die synergie te creëren tussen development, processen, product en doelgroep…

…en daarmee de essentiële brug te slaan tussen development en commercie, hetgeen leidt tot onnodig hoge kosten en gemiste kansen.

En dat gaat ons aan het ondernemend hart. Tijd om hier iets aan te doen!

SCALABLES fungeert als (Interim) Project Manager/Directeur, leidt (development)trajecten en geeft grip!

Door als het ware (tijdelijk) plaats te nemen als lid van het managementteam, bestuur, directie of board, helpt SCALABLES organisaties vanuit e-commerce perspectief knopen doorhakken in development of algemene e-commerce kwesties. Anders dan bij traditionele consultancy agencies pakt SCALABLES ownership en gaat INTERN bij organisaties aan de slag, en helpen we bij het beoordelen van (development)partners en architectuur, in de breedste zin van het woord.

Waarom SCALABLES?

Ervaring en kijk vanuit e-commerce perspectief

Wij denken niet zwart-wit of in stramienen, maar vanuit het e-commerce perspectief. We kijken verder dan wat de actuele wens nu is, en het eventuele voortschrijdende inzicht hebben we door onze ervaring – waaronder het 10+ jaar leiden van een developmentbedrijf – reeds al gezien. Daar waar meer wegen naar Rome leiden, pakken wij de vanuit de e-commerce gedachte meest verstandige route.

Aansturing vanuit ondernemend gogme

Een probleem door middel van een developmentoplossing realiseren is één. Het creëren van synergie tussen development en processen is een tweede. De brug tussen development en commercie slaan, is slag drie. Door onze ondernemende blik lossen we niet alleen iets op, maar zorgen we met de juiste tech stack, koppelingen en overige developmentoplossingen voor een solide, meetbaar en schaalbaar fundament, die klaar is voor de toekomst.

Betaalbaarder dan een werknemer

Een Project Manager of Development Engineer kost inclusief premies, vakantiegeld, onkosten en overige vergoedingen al snel minstens €6.000 per maand. Wij gaan al vanaf €3.000 aan de slag, hebben méér kennis in huis, kennen geen ziekteverzuim, zijn tijdelijk inzetbaar en pakken ownership.

What’s in it for you?

1

Ondernemende blik en brede scope.

2

Vanaf €3.000 per maand betaalbaarder dan een werknemer (en geen risico).

3

Ervaring van 10+ jaar leidinggeven aan developmentorganisatie.

4

SCALABLES pakt direct ownership, dus geen inwerkperiode.

5

We besparen onnodige uitgaven en leergeld.

Sounds good, right?