Online beter presteren?

SCALABLES vertelt je hoé!

We zien te vaak dat bedrijven bijvoorbeeld worstelen met development trajecten en (te) afhankelijk zijn van derden, zoals hun marketingpartners…

Bij vrijwel iedere onderneming die we doorlichten, trekken we de conclusie dat ze gewoonweg onvoldoende inzicht en controle over hun e-commerce hebben…

 

 

…zonde, want dat zorgt voor onnodige kosten, verloren marktaandeel en gemiste kansen.

SCALABLES doet hier wat aan. Plan een sessie of Audit & Performance Scan, en we maken inzichtelijk hoe je meer schaalbaar wordt, kan groeien en je ROI kan optimaliseren!

SCALABLES laat zien hoe je een veel hoger toerental kan draaien, met meer pk’s en minder brandstof.

Door het inbrengen van SCALABLES’s kennis, expertise en netwerk op het gebied van e-commerce, geven we online bedrijven de regie over hun e-commerce terug. Vanuit de juiste data en een schat aan kennis beoordelen we marketing- en developmentpartners, personeel, product, markt en processen. Naar gelang behoefte doen we intern, product- en marktonderzoek. Hiermee maken we inzichtelijk waar pijnpunten liggen, hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd, kosten kunnen worden bespaard en een hogere ROI en bedrijfswaardering kan worden bewerkstelligt.

Wat een Audit je oplevert:

Inzicht in markt en prestaties partners en personeel

Aan de hand van data en kennis maken we inzichtelijk wat je positie in de markt is, en in hoeverre je marketing- en developmentpartners en personeel presteren. Op het gebied van development beoordelen we hoe agile, flexibel, meetbaar en schaalbaar er ontwikkeld is, en in hoeverre huidige developmentoplossingen sustainable voor de toekomst zijn. Op het gebied van marketing duiken we diep in de uitgaven per kanaal (als ook gecombineerd) en maken we direct inzichtelijk hoe een hogere ROAS en groei bewerkstelligt kan worden. Ook onderzoeken o.a. de competenties van personeel en hoe breed meer agile (samen)gewerkt kan worden.

Een concreet plan voor optimalisatie development en processen

We onderzoeken het gehele proces van supply chain en orderflow, in de breedste zin van het woord; van het toevoegen en koppelen van productdata, tot aan het pakken, verpakken, verzenden en retour nemen van artikelen. Daarnaast bekijken we hoe het financiële proces loopt en in hoeverre tech stack geoptimaliseerd kan worden. Vervolgens stellen we een plan op die vertelt hoe processen kunnen worden gestroomlijnd ten behoeve van meer efficiency, kostenbesparing, agility, meetbaarheid, schaalbaarheid en groei.

Flinke kostenbesparing, en een hogere ROI en bedrijfswaardering

In het verleden behaalde resultaten bieden weliswaar geen garantie voor de toekomst, maar tot op heden hebben we n.a.v. een Audit & Performance Scan in alle gevallen een flínke kostenbesparing en hogere ROI weten te behalen. Een greep uit de gemiddelden:

  • 35% besparing op ad spend (performance marketing; SEA en Shopping)
  • 112% stijging ROAS (social advertising)
  • 41% besparing in payment costs
  • 35% besparing order costs (order handling)
  • 38% besparing shipping costs (alleen shipping)

Naast het besparen van kosten en het behalen van een hogere ROAS/ROI, spitsen we advies en plannen op meetbaarheid, schaalbaarheid en agility binnen organisaties, met een hogere bedrijfswaardering tot gevolg.

What’s in it for you?

1

We maken inzichtelijk hoe je dírect op order handling, payment costs en shipping kunt besparen.

2

We voorkomen onnodig hoge kosten aan slecht presterende partners, zoals development- en marketingpartners.

3

We laten zien hoe je een hogere ROAS behaalt en sneller kan groeien (met minder budget).

4

We maken meetbaar, schaalbaar en agile, hetgeen zorgt voor een gestroomlijnder geheel en meer controle (en minder hoofdpijn).

5

We verhogen de bedrijfswaardering (en verdienen onszelf altijd terug)!

Sounds good, right? Neem contact op: